Over Jumpmaster

Touwtje springen en Jumpmaster

Als je bij springtouwen denkt aan schoolpleinen en touwtje springende kinderen, dan kom je inmiddels wel bedrogen uit. Touwtje springen heeft dat imago al langer achter zich gelaten. Touwtjespringen is gewoon een heel effectieve en laagdrempelige manier om je lichaam op een complete wijze te trainen. Het is een heel effectieve krachttraining waarbij je je hele lichaam in één keer traint en daarnaast werk je ook nog eens op een fijne manier aan je uithoudingsvermogen. En touwspringen kun je echt overal doen en is geschikt voor jong en oud!

Jumpmaster

Jumpmaster is met die passie voor touwspringen als workout opgezet om heel Nederland te laten springen. De mensen achter Jumpmaster zien touwspringen als de ultieme en laagdrempelige workout. Want zoals we al zeiden, het is geschikt voor jong en oud en je kunt het overal doen. We bieden zelfs korte online touwspring sessies aan. Zo kun je als welkome onderbreking van het thuiswerken en kwartiertje remote meedoen aan deze online workout.

Springtouw

Je basis om te beginnen met touwspringen is natuurlijk het springtouw zelf! En wat voor touw je wilt hangt in eerste instantie af van wat jezelf wilt. Bij Jumpmaster vind je springtouwen die uitgaan van effectiviteit en simpel in gebruik. Ga je voor een nieuw double under record, dan vind je bij ons in ieder geval niet wat je zoekt. Bij ons vind je de schoonheid van eenvoud en de lol van een laagdrempelige workout die je altijd en overal kunt doen.

Inspiratie

Heb je een professionele bokser wel eens zien touwspringen? Zo iemand als bijvoorbeeld Floyd Mayweather? Echt indrukwekkend hoe deze man kan touwspringen. Het touw, een PVC touw met directe verbinding, waarmee hij in dit YouTube filmpje springt is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland.

En nu zelf aan de slag

En nu zelf aan de slag, pak gewoon elke dag je springtouw en spring een paar minuten! En om zeker te weten dat je geen moment overslaat kun je je touw best op een opvallende plek hangen. Telkens als je er langs loopt voel je de verleiding.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulierWe staan je graag te woord.